Få et tilbud!

Ring på: 23 95 08 49

Altaner
i dansk design og kvalitet

Drømmer du om en ny altan?

Er du på udkig efter en ny altan eller planlægger du at renovere de gamle altaner, er AJ Stål & Design din kompetente samarbejdspartner.

Her finder du alt fra franske altaner til store altaner. Vi har løst mange spændende renoverings- og nybygningsopgaver, især altaner for private såvel som erhverv.

Ingen opgave er for stor – eller lille. Hvad enten det drejer sig om projekter med 100 altaner eller mindre altan-projekter til en ejerlejlighed og til en villaer, så er du i trygge hænder hos os. Vi finder den løsning, der passer til dit behov og hjælper dig gennem processen fra køb til altanerne står færdige.

Montage af Altaner

Vores store erfaring med at opsætte altaner har givet os en unik viden om, hvilke udfordringer vi kan møde under montagen.

Montage af solgte produkter bliver udført af vores specialuddannede personale.

Montage af solgte produkter bliver udført af vores specialuddannede personale.

Montage af solgte produkter bliver udført af vores specialuddannede personale.

Pris på altaner

Der er stort set ikke den type altan i metal, vi ikke kan projektere, fremstille og montere. Alle altaner specialfremstilles på mål, så der er ingen faste priser. Vi kalkulerer hvert tilbud separat. Vi garanterer dig konkurrencedygtige priser, effektiv sagsbehandling og kompetent vejledning igennem hele projektforløbet.

Byggetilladelse og myndighedskrav

Ofte kan det være en kompliceret proces af få byggetilladelse til en ny altan. Der skal tages hensyn til mange forskellige love og regler inden for altaner. De vigtigste altanregler findes i bygningsreglementet (BR18), men mange kommuner har desuden opstillet en række krav og anbefalinger. Som kunde ved AJ Stål & Design behøver du ikke at sætte dig ind alt dette. Vi har leveret altaner i hele landet og har derfor stor viden om, hvad den enkelte kommune kræver. 

Byggetilladelser og lokalregler

Byggetilladelser og overholdelse af lokalplanen er regler som er vigtige at have helt styr på. Når man ønsker at sætte en altan op, skal der søges om en byggetilladelse fra kommunen.  Det er ofte – som tidligere nævnt en kompliceret affære. Vi hører tit fra vores kunder, at det kan virke utroligt uoverskueligt at finde ud af præcist hvordan de skal gøre det. Nogle af de spørgsmål vi hører mest omkring dette er:

  • Hvor stor må min altan være?
  • Må min altan se sådan her ud?
  • Hvilke altanregler gælder specifik i min kommune?
  • Hvordan får jeg en byggetilladelse?


For langt de fleste af vores kunder håndterer Altansmeden ansøgning om byggetilladelse hos kommunen Vores erfaring og kendskab til alle former for dokumentationskrav gør at du som kunde trygt kan overlade opgaven til os.

Ny altan er en god investering

En altan er en investering der føjer ekstra kvadratmeter til din bolig og giver økonomiske fordele på længere sigt. Ofte får du det dobbelte tilbage af, hvad du har givet for altanen, når du skal sælge din bolig. Med det rette design får jeres ejendom altså både et ansigtsløft og en højere ejendomsværdi.

I Danmarks 5 største byer ligger kvadratmeterprisen for ejerlejligheder mellem DKK 25.000,- og DKK 50.000,-. En typisk altan på 4 m² koster omkring DKK 100.000. Du ligger altså op til DKK 200.000 kr. oveni i din ejendomsværdi med en investering på DKK 100.000,- Dertil kommer, at du selv får glæde og gavn af tilføjelsen indtil du eventuelt sælger din lejlighed.

Udover den gode investering er altaner også noget, der reducerer liggetiden hos ejendomsmægleren.

Ny altan fra A-Z

Vi bistår gennem hele processen fra ide til aflevering. Tag kontakt til os og få en snak om, hvordan vi bedst løser din opgave. Det gælder selvfølgelig både for altaner til private og erhverv.

Vi er stolte af vort solide design og gode håndværk. Vi anvender kun certificerede materialer:

Alle produkter er fremstillet i henhold til gældende standard for CE-mærkede stålkonstruktioner, DS/EN 1090-1 EXC-2. Læs mere om vores kvalitetssikring for altaner.
Vores stålkonstruktioner varmforzinkes i henhold til gældende standard, DS/EN 1461.
Vi tilbyder også lakerede overflader til korrosionsklasse C3 eller C4 i henhold til DS/EN ISO 12944-2:20.

Glasfyldninger i rækværk leveres altid som hærdet og lamineret sikkerhedsglas, der er CE mærket i henhold til gældende standard.
Hårdttræsgulve og træhåndlister fra Altansmeden er altid fremstillet af FSC-mærket træ. Det betyder, at træet stammer fra en skov, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Du kan vælge imellem fire typer gulv – hårdt træ, aluminium, komposit planker eller fiberbeton. Gulv lavet af aluminiumplade giver en billig og vedligeholdelsesfri løsning, men der flere fordele ved hårdttræ, komposit planker og fiberbeton. Kontakt os for at høre nærmere om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.

Inspiration