Få et tilbud!

Ring på: 23 95 08 49

Overdækninger
i dansk design og kvalitet

Vi hjælper med dit næste projekt

Skarpe priser

Vores priser er konkurrencedygtige, så lad os give dig en skarp pris på projektet.

Godkend tegning

Visualiser dit projekt! Du får en 3D tegning til godkendelse inden vi starter projektet.

Levering

Det er vores servicemål at levere dit projekt senest 60 dage efter tegninger er godkendt.

Værd at vide

Ved fritliggende enfamiliehuse og sommerhuse kan der opføres carporte, garage, udhuse, og lignende mindre bygninger/overdækninger på op til maksimalt 35 m² uden byggetilladelse og anmeldelse.

Det er kun de første 35 m² på din grund, der ikke skal søges om. Har du fx i forvejen en 35 m² carport, skal du huske at søge om tilladelse.

Terrasseoverdækning

Få endnu mere glæde af din terrasse med en flot terrasseoverdækning. Vores overdækninger fremstilles i solide, langtidsholdbare materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.

Terrasseoverdækningerne produceres i specialmål, så de passer præcis til husmuren, udhæng eller lignende. Vi har altid fokus på både kvalitet og design og i samarbejde med dig finder vi frem til den løsning.

 

Kontakt os og få den terrasseoverdækning, som du ønsker
Vi tilpasser vores løsning til lige netop dine ønsker til design. Kontakt os og hør frit, hvilken løsning vi kan tilbyde dig.

Carport

Inden du køber en carport, er det vigtigt at overveje hvilket materiale den skal være lavet af. Materialet har nemlig stor betydning for bl.a. levetid, udseende og vedligeholdelse.
Hvis du ønsker en kvalitetscarport som du kan have glæde af i mange år fremover, er galvaniseret stål et godt valg, da det ikke ruster og kræver minimal vedligeholdelse. 

Carport med skur
Ønsker du et integreret skur eller redskabsrum, som kan bruges til opbevaring af  haveredskaber, værktøj og cykler m.m. Så giver skuret mulighed for at låse tingene inde og beskytte dem mod tyveri.

 

Vi tilbyder flere typer af carporte og designer efter specifikke ønsker.
Kontakt os og fortæl om netop dine ønsker, så du kan få en flot carport, der passer perfekt til hjemmet.

Cykeloverdækning

Leder du efter en cykeloverdækning eller mindre cykelskur? Vi laver cykeloverdækninger af galvaniseret stål og i forskellige størrelser og udformninger til private, virksomheder og skoler.

Vores cykeloverdækninger fremstilles i solide, langtidsholdbare materialer, der kræver minimal vedligeholdelse i dansk håndværk og god kvalitet. Vi har altid fokus på både kvalitet og design og i samarbejde med dig finder vi frem til den løsning.

Kontakt os og få den cykeloverdækning, som du ønsker.
Vi tilpasser vores løsning til lige netop dine ønsker til design. Kontakt os og hør frit, hvilken løsning vi kan tilbyde dig.

Bygningsstål og specialløsninger

  • Søjler og bjælker uden overfladebehandling kan leveres på 2 til 3 dage i hele Danmark
  • Varmgalvaniseret bygningsstål leveres oftest inden for en uge.


Skal du bruge bærende søjler eller bjælker, kan du besøge vores hjemmeside: www.bygningsstaal.dk og foretage en vejledende dimensionering med hjælp af vores regneprogram. Dimensioneringen kan udføres for de mest anvendte profiler som IPE, HEB, UNP m.m. Bemærk, at dimensioneringen kun er vejledende og at der altid skal udføres statiske beregninger af bærende konstruktioner.

Inspiration