Få et tilbud!

Ring på: 23 95 08 49

Porte og låger
i dansk design og kvalitet

Vi hjælper dig med din nye port eller låge

Skarpe priser

Vores priser er konkurrencedygtige, så lad os give dig en skarp pris på projektet.

Godkend tegning

Visualiser dit projekt! Du får en 3D tegning til godkendelse inden vi starter projektet.

Levering

Det er vores servicemål at levere dit projekt senest 60 dage efter tegninger er godkendt.

Komplette løsninger på porte og låger

AJ Stål & Design tilbyder komplette løsninger på smedejernslåger, smedejernsporte og hegn til yderst fordelagtige priser. Produkterne leveres varmgalvaniseret i en kvalitet der holder i rigtig mange år. Om ønsket kan vi også tilbyde en efterfølgende overfladebehandling, kaldet Duplex. Umiddelbart efter emnet er blevet varmgalvaniseret gennemgår overfladen en særlig lakeringsproces. Malingen kombineret med galvaniseringen styrker overfladen og giver det færdige produkt en unik korrosionsbeskyttelse helt op til korrosionsklasse C4 efter DS/EN ISO 12944-2:2000.

Alle produkterne specialfremstilles efter kundens ønsker og specifikationer. Råmaterialerne ligger klar på vores lager, således at vores dygtige smede kan gå i gang med fremstillingen straks, når vi modtager ordren. Vi skal bruge lidt tid til overfladebehandlingen, men levering klares typisk på 2 til 3 uger.

Herunder finder du nogle eksempler på hvad specielfremstillede smedejernslåger og smedejernsporte fra Altansmeden koster. Priserne starter fra DKK 5.500,- inkl. moms, alt efter størrelse, design og lukkesystem. Alle priser er excl. levering og montering.

Porte

Få en port, der passer til din bolig og behov. Vi kan levere porte i mange forskellige design, farver og i specialmål, så din port får det udtryk, der passer boligen, og i den størrelse der passer til indkørslen eller haven. Vi hjælper og vejleder dig, så du får den perfekte port.

Kontakt os og få den port du ønsker
Vi tilpasser vores løsning til lige netop dine ønsker til design. Kontakt os og hør frit, hvilken løsning vi kan tilbyde dig.

Låger

Mulighederne er mange og du kan vælge en låge i mange forskellige design, standartfarver og RAL-farver. Du har derved mulighed for at skabe din egen unikke smedejernslåge i din helt egen stil. Hvad enten du ønsker et moderne udtryk i rene linjer eller anden type stil, kan vi hjælpe dig. 

Vi tilbyder flere typer af låger og designer efter dit ønske.
Kontakt os og fortæl om netop dine ønsker, så du kan få en smuk låge, der passer perfekt til hjemmet.

Inspiration