Få et tilbud!

Ring på: 23 95 08 49

Inde- og udendørstrapper
i dansk design og kvalitet

Vi hjælper med din nye trappe

Skarpe priser

Vores priser er konkurrencedygtige, så lad os give dig en skarp pris på projektet.

Godkend tegning

Visualiser dit projekt! Du får en 3D tegning til godkendelse inden vi starter projektet.

Levering

Det er vores servicemål at levere dit projekt senest 60 dage efter tegninger er godkendt.

Trappeløsninger

Den enkleste form forn trappe er en ligeløbstrappe. Trappen forbinder to etager med et lige løb uden knæk og sving. Det betyder, at alle trin har samme størrelse, og derfor er trappen nemmest at fremstille. Ved stor afstand mellem etagerne kan det dog være nødvendigt at tilføje et eller flere reposer i trappeløbet. Dette vil give mulighed for at personer på vej op eller ned ad trappen kan holde pauser undervejs.

I nogle tilfælde er en trappe med kvart eller halvt sving en bedre løsning. En halvsvingstrappe svinger 180 grader. Halvsvingstrapper kan enten udføres med mellem repos eller med skæve trin. Kvartsvingstrappter udføres oftest med sving på 90 grader, men kan også laves med sving i andre vinkler. Kvarte sving udføres normalt med skæve trin. Trappetypen er ideel, når pladsen er begrænset, da det er den mindst pladskrævende.

Spindel- og vindeltrapper anvendes ofte til industri og som flugtvejstrapper. Spindeltrappen er mindst pladskrævende og kan leveres med en diameter fra Ø160cm og op til Ø250cm. Spindeltrapper kan leveres både som højre- eller venstresvingende og med varierende antal trim pr. omdrejning alt efter opgaven. Altansmedens spindeltrapper fremstilles selvbærende og kræver blot, at trappen kan stages direkte mod bygningen. Der vil kun opstå behov for støttesøjler eller bærekonsoller, hvis trappen placeres med stor afstand til bygningen.

Udendørstrapper

Flotte og funktionelle udendørs trapper fra AJ Stål og Design. Bruges som adgangstrapper eller flugtvejstrapper. De designes og bygges efter dine ønsker og eksisterende bygningsstil.

Flere typer udendørs trapper:

Vi tilbyder flere forskellige typer af udendørstrapper alt efter jeres behov.

  • Ligeløbstrapper
  • Kvart og alvsvingstrapper
  • Vindel og spindeltrapper


Alle typer trappes opsættes i stærke, sikre og CE mærket materialer, der overholder alle sikkerheds krav.

Stærke udendørs trapper i kvalitets materialer:
Alle typer trappes opsættes i stærke, sikre og CE mærket materialer, der overholder alle sikkerheds krav.
Vi opsætter vores trapper i stærkt, rustfrit stål, så i har en vedligeholdesfri trappe. Vi kan også tilbyder mere ekskusive design og materialevalg, hvor trin, lister og greb eksempelvis er lavet i flotte træ materialer.

Kontakt os og få den trappe du ønsker
Vi tilpasser vores løsning til lige netop dine ønsker til design. Kontakt os og hør frit, hvilken løsning vi kan tilbyde dig.

Indendørstrapper

Indendørstrapper der passer perfekt til boligen.
Vi designer og laver smukke indendørs trapper, der passer perfekt ind i jeres bolig. Se vores galleri herunder og find inspiration til boligen:

Vi tilbyder indendørstrapper i følgende materialer:

  • Træ
  • Rustfrit Stål


Vi kombinerer matierarrne efter dine ønsker – Typisk vælger vores kunder en flot løsning, hvor trin er lavet i flotte træmaterialer, og gelænder er opsat i stærkt og robust rustfrit stål.

Vi tilbyder flere typer af indvendige trapper og designer efter dit ønske.
Kontakt os og fortæl om netop dine ønsker, så du kan få en smuk trappe, der passer perfekt til hjemmet.

Inspiration